lauantai 10. tammikuuta 2009

Millainen pupu olen?

Millä tavalla muistutan pupua? Sain nimityksen hampaistani ala-asteella. Sittemmin se on alkanut tarkoittaa sitä, että olen ujo ja arka. Minulle opetettiin "arka" käytös yläasteella. Samaa yläastetta kanssani kävi muslimipoikia. He ahdistelivat monia tyttöjä. Eräs luokkani poika valitsi vuorollaan lähes jokaisen luokkani tytön, jolle vakuutteli, että rakastaa vain häntä, ja joillekin myös ehdotteli naimisiin menemistä. Hänestä oli hyvin vaikeaa päästä eroon, ja jos yritti, siitä tuli lähes "perheriita", jota selviteltiin koulun käytävillä. Hän saattoi myös yrittää lääppiä ja suudella, vaikka oltaisiin juteltu vasta muutama minuutti.

Jos tyttö ei halunnut joutua lähennellyksi, piti opetella "selviytymiskeinoja". Muslimipoikaa ei saanut katsoa silmiin, ja jos poika lähestyi, piti lähteä heti pois. Yksin ei kannattanut istua missään. Jos katsoi silmiin, poika saattoi jäädä juttelemaan, ja jos jäi juttelemaan hänen kanssaan, poika saattoi alkaa lääppiä ja/tai vannoa rakkauttaan. Eri pojilla vaikutti olevan eri tavoitteet, mutta molemmat (sekä yllättävät rakkaudentunnustukset että käsien työntäminen vääriin paikkoihin) olivat järkyttävää ahdistelua yläasteikäiselle varsinkin, kun niistä ei tuntunut tulevan loppua millään. Jos halusi, että poika lopettaa lääppimisen, piti suunnilleen riuhtoa itsensä irti. Tämän jälkeen sai aina kuulla muiltakin koulun muslimipojilta, että on huora.

Kannatti myös pukeutua vähemmän paljastavasti ja näyttää tympeältä. Vaikka muslimipoikia oli vain muutama, he muuttivat koko kouluympäristön. Välttyäksemme häirinnältä ja/tai huorittelulta meidän piti alkaa käyttäytyä lähes samaan tapaan kuin jos olisimme vierailulla muslimimaassa, peittää itseämme, olla katsomatta silmiin ja olla vain oman sukupuolemme seurassa. Minulla oli yhteen aikaan jopa "ujohuivi", kaulaliina, jota en ottanut pois tunnilla, ja johon joskus laitoin kasvoni "piiloon" jos nolostuin. Vasta myöhemmin olen käsittänyt, että tämäkin saattoi olla sopeutumista muslimipoikien häirintään.

Meidän piti siis sopeutua koulumme muslimipoikien käsityksiin naisista. Siksi juuri heidän käsityksiinsä, eikä vaikkapa suomalaispoikien tai koulumme muutaman venäläisen ja itäaasialaisen pojan käsityksiin, koska suomalaisten, venäläisten ja itäaasialaisten poikien käsitykset olivat sopeutuneet meihin, ja he kohtelivat meitä hyvin sellaisina kuin olimme. Muslimipoikien käsitysten vastainen toiminta taas kostautui niin inhottavalla tavalla, ettei sitä halunnut kokea.

Ainakin näiden muslimipoikien käsitys naisista oli uskomattoman sovinistinen ja esineellistävä. En tiedä, mitä heidän isänsä ovat heille opettaneet, mutta ainakaan heitä ei oltu opetettu arvostamaan naisia. Näin siis jo peruskoulussa! En ole lainkaan varma, olivatko kaikki näistä pojista edes yläasteikäisiä, osa olisi voinut olla yli kaksikymppisiäkin.

Myöhemmin olen huomannut, ettei kokemukseni ollut vain yksittäistapaus. Länsimaissa on monia kaupunkeja, joiden joillain alueilla naisen ei kannata näyttää "huoralta" (ts. länsimaiselta) lähinnä muslimien asenteiden vuoksi. Länsimaissa on monia muitakin kouluja, joissa muiden oppilaiden opiskelu on helvettiä muslimioppilaiden vuoksi. Monissa kouluissa tilanne on vielä paljon pahempi.

Olen pieni ja ujo otus, joka mielellään panisi päänsä pensaaseen ja pakenisi maailman vaaroja omaan pieneen koloonsa. En kuitenkaan voi tehdä niin, koska paljon isommat ja vahvemmat otukset ovat panneet päänsä pensaaseen, ja kieltäytyneet jääräpäisesti näkemästä muuta kuin ideologiansa värittämät, ruusuiset kuvitelmansa. Jos en olisi feministi, kehottaisin monia suomalaismiehiä häpeämään sitä, että eivät tee juuri mitään naistensa puolustamiseksi. Haukkuisin heidät epämiehiksi siksi, koska he eivät edes uskalla nähdä sitä, mitä pieni pupu uskaltaa. Tämä voisi jopa tehota, onhan miehuus arka asia monelle. Feministinä en kuitenkaan voi tehdä niin. Myös surkimukset ovat miehiä siinä missä muutkin. Surkimuksissa on myös paljon naisia. Sukupuoli ei ole ihmisen mitta.

10 kommenttia:

 1. Turha suomalaisia nuoria miehiä on syyllistää, heidät on jo tarhaiässä henkisesti kastroitu näiden kivenkovien näennäisfeministien toimesta, seurauksena jotain madon ja ameeban risteytyksen tapaista. Suomalainen nuori mies ei osaa kuin masentua ja astua syrjään.

  Sikäli ei ole ollenkaan yllättävää, että muutama muslimipoika pystyy terrorisoimaan kokonaista yhteisöä. Ei kenestäkään ole heitä vastustamaan.

  VastaaPoista
 2. Mie en usko että oot kirjoittanut tosissaan. Olet oikeasti kuitenkin ruma peräkammarin poika jostain pohjois-suomesta, ja äänestät halla-ahoa ja muita perussuomalaisa.

  VastaaPoista
 3. Mutta onneksi meillä on aikaansaavia ja määrätietoisia voimakkaita Naisia paikkaamassa näiden luuserimiesten saamattomuuutta. Katsokaapa vain Tavjaa, (Lex-)Karpelaa, Throsia ja muita mainioita esimerkkejä siitä, miten nykynainen osaa ja kykenee. Täältäkin sen jo huomaa, miten nykynainen osaa kyllä osoittaa sormella ja syyllistää sen sijaan, että katsoisi peiliin ja miettisi omaa osuuttaan maailman nykytilassa.

  VastaaPoista
 4. Todella surullista ja valitettavaa.
  80-luvulla tuollaista ei olisi hyväksytty - ainakaan kouluissani. Ja omista pojistani olen kasvattamassa heikompien puolustajia. Sääli, että kanssaoppilaasi ja opettajasi eivät saaneet häirikköjä kuriin.

  VastaaPoista
 5. Tule vain pupu rohkeasti esiin ja mukaan politiikkaan. Meitä on muitakin naisia, jotka olemme joutuneet enemmän tai vähemmän monikultturismin uhriksi omassa maassamme. Mekin tarvitsemme oman puolestapuhujan, kun vastapuolellakin on oikein oma ministeri!

  Hyviä kirjoituksia! Olen varma, että lukijoita on enemmän mitä kommenteista voisi päätellä.

  VastaaPoista
 6. Pahoitteluni, että jouduit koulussa tälläsiä kokemaan.

  Kerroit, että olisit toivonut, että joku miespuolisista loukkatovereistasi olisi tullut puolustamaan sinua näissä tilanteissa.

  Kuitenkin poliittisesti korrektissa ajanhengessä tuollaisen vaatiminen loukkatoveriltasi - varsinkin miespuoliselta sellaiselta - on aika paljon vaadittu.

  Kiusaamista nähdessään miespuolinen luokkatoverisi todennäköisesti ajattelisi, että jos hän nyt lähtisi puuttumaan asiaan, hän vain olisi muslimioppilasta kohtaan ennakkoluuloinen.

  Paradoksaalisesti hän luulee itseään junttimaiseksi rasistiseksi, jos hän yrittäisi estää riehakasta muslimioppilasta viemästä "meidän" tyttöä, vaikka tässä kertomassasi tilanteessa mulslimioppilas on se, joka käyttäytyy kuin junttimainen rasisti.

  - Ville

  VastaaPoista
 7. Minulla ihan samanlaisia kokemuksia. Puhuin niistä opettajalle ja hän lupasi puuttua asiaan. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut eikä mikään muttunut. Muslimipoikien porukka terrorisoi koko koulua.

  Alistu tai pakene. Ei sille mitään muuta voi.
  - Minttu.

  VastaaPoista
 8. alistumisen ja pakenemisen sijaan on vielä kolmaskin vaihtoehto: älä tuo niitä lisää suomeen

  VastaaPoista
 9. Kuule sinä Feministipupu! Et kai ole ylimielinen etnisiä suomalaisia miehiä kohtaan? Ylimielisyytesi vuoksi et halunnut pyytää suomalais poikia/miehiä apuun silloin, kun vieraasta kulttuurista tulleet pojat ahdistelivat sinua koulussa. Ylimielisyytesi vuoksi et tilanteiden mentyä ohi kehottanut näitä poikia/miehiä käyttäytymään kuten miehet. Vai oliko syynä alistumiseen halu pitää kiinni ylevistä ajatusrakennelmista? Alla tässä lopussa on lainaus kyseisestä blogitekstistä, jonka kirjoitit tammikuussa.

  Tulen yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että sekä feministit että "feministit" haluavat saada kitkettyä suomalaismiehistä kaiken miehelle tyypillisen luonteenlaatuun kuuluvan (muista eurooppalaisista en tiedä mitään mutta näin siis Suomessa). Tietenkään et missään sano suoraan, että tällainen kitkeminen pitäisi tehdä, mutta rivien välistä olen huomaavinani myötämielisyyden kitkemistä kohtaan useita tekstejäsi luettuani.

  Oikeastaan olisi hyvä, jos kuulisin epämiehisiä miehiä nuhdeltavan epämiehisyydestään. Sellaista kunnon puhetta kuulee hämmästyttävän harvoin. Huomattavan monet miehet ovat hieman lällyjä eli hiukan feminiinisiä. Tällä menolla lopulta juuri kukaan mies ei halua/uskalla käyttäytyä perimmäisen luontonsa mukaisesti.

  En voi välttyä leikittelemästä yhdellä vahingoniloisella ajatuksella. Suomessakin alkaa olla jo jonkin verran tuota afro-islamilaista populaatiota. Esim. Kyläsaaressa sijaitsevan turistien vastaanottokeskuksen olemassaolon huomaa kauempanakin. Mitä enemmän nämä afro-islamilaisen koalition jäsenet ahdistelevat suomalaisnaisia, sitä helpommin joku suomalaisnainen saattaa huutaa nettikeskusteluissa (tai siellä pusikossa tapahtumapaikalla) suomalaismiehiä "tekemään jotain". Ehkä tämä onkin vain toiveajattelua, että mekin mekin miehet tuntisimme itsemme tarpeellisiksi, sillä muita kuin feministejä on niin harvassa. Ehkä olenkin teidän hienojen, sivistyssanoilla tarpeettomasti kikkailevien, akateemisten ihmisten mielestä luuseri kun näin ajattelen.

  Etenevän tasa-arvon (jota Feministipupu ajaa) seurauksena naiset saavuttavat lopulta täydellisen seksuaalisen vapauden, jos vain muistavat pysytellä pois sellaisilta alueilta joilla afro-islamilaiset asuvat. Eiväthän naiset tarvitse miestä enää edes lapsentekoon. Etnisenä suomalaisena heteroseksuaalisena miehenä nykytilanne hiukan kirpaisee minua. Naisista on tullut aivan liian tylyjä ja ylimielisiä.


  LAINAUS ALKAA:

  Jos en olisi feministi, kehottaisin monia suomalaismiehiä häpeämään sitä, että eivät tee juuri mitään naistensa puolustamiseksi. Haukkuisin heidät epämiehiksi siksi, koska he eivät edes uskalla nähdä sitä, mitä pieni pupu uskaltaa. Tämä voisi jopa tehota, onhan miehuus arka asia monelle. Feministinä en kuitenkaan voi tehdä niin. Myös surkimukset ovat miehiä siinä missä muutkin. Surkimuksissa on myös paljon naisia. Sukupuoli ei ole ihmisen mitta.

  VastaaPoista
 10. Siis ei voi pyytää apua toisilta ihmisiltä, koska se olisi anti-feminististä? Eiköhän olisi aika unohtaa ihmisten sukupuoli ja nähdä miespuolisetkin ihmiset ihmisinä eikä jonain alalahkona?

  Ei se ole siitä kiinni että suomalaismiehet "henkisesti kastroidaan" tai on "surkimuksia". Samanlaisia pupuja teini-ikäiset pojat on siinä kuin teini-ikäiset tytötkin. Moni jatkaa sitä samaa käyttäytymistä, minkä teini-ikäisenä oppi, aikuisenakin, onhan teiniaika aikuisuuden oppimista.

  Reaktiosi muistuttaa minua toisesta nuoresta naisesta, joka sattui istumaan taksissa Lontoossa ja auto joutui äkkiä keskelle mielenosoitusta. Raukka säikähti, tietenkin, koska ihmiset olivat vihaisia ja uhkaavia, mutta hän käsitteli traumaansa yhdistämällä kokemuksen mielenosoittajien yhteen ominaisuuteen: he olivat muslimeja. Tämän yhden traumaattisen kokemuksensa takia alkoi etsimällä etsiä kauhutarinoita muslimeista, ja niitähän löytyy... Suurin osa liioiteltuja tai keksittyjä juttuja, mutta ovat olemassa. Ei ottanut selville taustoja, mutta jutut vahvistivat hänen ennakkoluulojaan, niin jakoi näitä kauhujuttuja blokissaan, syyttäen muslimeja kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta, ja pahentaen muslimipelkoaan päivä päivältä. Yksikään muslimi ei ollut tehnyt hänelle mitään pahaa koko hänen elämänsä aikana, hän vain säikähti. Monet ihmiset pelkäävät koiria ihan vain kun sattuivat säikähtämään pikkuisena. Ei siinä mitään järkeä ole, onhan vain inhimillinen reaktio.

  Vihaiset ihmiset mielenosoituksissa ovat pelottavia, ja on todella traumaattista joutua keskelle moista joukkoa yllättäen.

  On todella traumaattista kun yläasteella joutuu lähentelyn tai kiusaamisen kohteeksi.

  Mutta jos olisi suomalaispoika kiusannut sinua, et vihaisi kaikkia suomalaisia. Miksi? Koska sinulla on hyviä kokemuksia suomalaisista, olet itsekin yksi, niin tiedät ettei kaikki suomalaiset ole tuollaisia.
  Tietenkään kaikki muslimit eivät ole tuollaisia myöskään, mutta sinulla ei ole niitä positiivisia kokemuksia.
  Älyät olla pistämättä suomalaismiehiä samaan laatikkoon, mutta et vielä älyä olla panematta kaikkia muslimeja samaan laatikkoon niiden (tai sen) koulukiusaajiesi kanssa.

  Ei ole muuten vain muslimipojat jotka tekevät tuollaista. Meidän koulussa (100% samanikäisiä suomalaisia) oli yksi tuollainen lääppijä, eikä sillä ollut mitään väliä mitä teki. Jotkut ihmiset ovat tuollaisia, juntteja.

  Mitä muuten olet tehnyt asian eteen nyt aikuisena?

  Käytkö vierailemassa kouluissa joissa on seka-oppilaskunta, kertomassa oppilaille, tytöille JA pojille, ettei seksuaalinen häirintä - siis jopa huomio jota ei haluta - on rikos eikä sitä saa sallia, että yhdessä on vahva, että seksuaalisen häirinnän saa kuriin samalla tavalla kuin muunkin koulukiusaamisen, nimittäin sanomalla selvästi ja yhdessä vastaan, ja menemällä ryhmällä väliin kun todistaa moista käyttäytymistä?

  Ei siinä tarvitse vetää esille erilaisuutta, tai "kun maahanmuuttajat vie meidän tytöt!" teorioita, seksuaalinen häirintä on sopimatonta, ja siihen pitää suhtautua kuin koulukiusaamiseen, eikä alkaa katsella KUKA siinä nyt tekee KENELLE.

  Olisi nimittäin terveempää ja rakentavampaa toimintaa kuin tehdä kaikista muslimeista syyllisiä.

  Eikä mitään "alistu tai pakene tai ei-tuoda-niitä-lisää-tänne" puppua. Jos alkavat vinkua rasismista tai muslimivihasta, voisi muistuttaa että moinen toiminta on sopimatonta kaikkialla maailmassa, eikä vain Suomessa, ja islamkin kieltää sen.

  Koraani 24:30:
  ”Sano uskovaisille miehille, että he luovat katseensa maahan ja hillitsevät halujaan. Tämä on heille säädyllisintä, ja Jumala tietää mitä he tekevät."

  Painata tuo teepaitaan ja jaa suomalaisille tytöille, niin voivat osoittaa rintojaan ja katsoa kiusaajaansa suoraan silmiin. :-)

  VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti.